//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | Работилница за деца и млади – „Планетите и децата“
вторник, 23 јануари 2018 16:29:31
Бит Фест

Работилница за деца и млади – „Планетите и децата“

Bitfest 2017 Admin јули 16, 2017 Претходни настани Коментарите се исклучени на Работилница за деца и млади – „Планетите и децата“

Во едукативно – креативната работилница за деца, во првиот дел предвидено е прожектирање за настанувањето на сончевиот систем и планетата земја, проследено со експлицитно објаснување на идните астрономи – децата презентери.

Во вториот дел вредните детски раце ќе изработуваат модели и предмети од природен пластелин, изработувајќи макети на планетарниот систем како и многу други креативни изработки.

Учесници се децата од Битола и околината, под менторство на обучен и сертифициран едукатор во НТЦ програмата , со долгогодишно искуство и работа со деца .

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-