среда, 23 август 2017 04:23:00
Бит Фест

Нова Тв: Битфест: Концерт на соло-пејачката Оксана од Грција

Admin Bitola јули 3, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Нова Тв: Битфест: Концерт на соло-пејачката Оксана од Грција
Нова Тв: Битфест: Концерт на соло-пејачката Оксана од Грција

Во рамки на Битолското културно лето – Битфест денеска, во културниот центар „Магаза“, во организација на здружението на граѓани „Македонија тугедр“, ќе биде отворена работилница за стрип, насловена „Калеидоскоп“.

Во концертната сала на Заводот и музеј, во 20.30 часот, ќе се одржи концерт на соло-пејачката Чавкопулу Оксана од Грција, насловен „Музичко патешествие во епохата на Барок“. На репертоарот ќе бидат изведени дека од: Перголези, Хендл, Бах, Моцарт, Чимароза, Миноти, Верди, Вагнер, Чајковски, Римски-Корсаков, Дебиси и други.

Дел од симпозиумот е и претставувањето на поезијата на Златко Крамариќ и на неговата работа врз промоцијата на македонската поезија и литература во Хрватска. Модератор на симпозиумот ќе биде Венко Андоновски.

Во културниот центар „Магаза“, во организација на здружението на граѓани „Македонија тугедр“, ќе биде отворена работилница за стрип, насловена „Калеидоскоп“. На локалитетот Хераклеја, пак, во 20 часот, ќе се одржи концерт на ансамблите „Плетенка“ од Битола и „Граовска младост“ од Бугарија.

http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=4&vest=5211

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-