петок, 22 септември 2017 04:46:15
Бит Фест

НОВА МАКЕДОНИЈА: Во Битола се пееја серенади во медитерански стил

Admin Bitola август 15, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на НОВА МАКЕДОНИЈА: Во Битола се пееја серенади во медитерански стил
НОВА МАКЕДОНИЈА: Во Битола се пееја серенади во медитерански стил

Во Пациото на Завод и Музеј, пред публика од над 1000 гости, како дел од програмата на “БИТФЕСТ“ синоќа се одржа фестивалот на староградски песни „Серенада на Широк сокак – медитерано“

На фестивалот учествуваа 16 интерпретатори и групи кои пред битолската публика ги претставија своите хитови од серенадата. Исклучителен настан исполнет со многу моменти кои биле дел од серенадите низ битолските улици.

На овогодишната серенада настапија Драган Мијаловски, групите “Миленуим“, “Гердан“, “Калабалак“, Цане Николовски и други.

На фестивалот се изведоа неколку стари серенади и останатите нови кои за прв пат се изведуваат. Меѓу серенадите се најдоа и двете песни со посвета, посветени на Ајри Демировски, чиј автор е Димче Миновски во изведба на Цветанка и Петар Павловски и песната за “„Ратка“ во изведба на Горан Тодоровски.

http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=22690#.UgyBf9IwdqJ

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-