сабота, 18 ноември 2017 22:28:23
Бит Фест

Нова Македонија: Првиот човек на театарот „Глоуб“ гостува во Битола

Admin Bitola јули 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Нова Македонија: Првиот човек на театарот „Глоуб“ гостува во Битола
Нова Македонија: Првиот човек на театарот „Глоуб“ гостува во Битола

Во рамките на првото издание на „Битола Шекспир фестивал“, денеска ќе се одржи и панел-дискусија на тема „Шекспир денес“, каде што ќе присуствуваат еминентни гости од областа на театарската уметност, меѓу кои и Том Брд, извршен директор на познатиот театар „Глоуб“ од Лондон, Раднал Мартин, шекспиролог и професор на универзитетот „Њу Брабсвик“ од Канада, Џон Блондел, директор на театарот „Лит Мун“ во Санта Барбара, САД, и др.

Том Брд

Брд го истакна своето задоволство што и Македонија стана дел од мрежата на Шекспирови театри во светот.
– Во еден мал град, со толку голем и квалитетен театар како што е битолскиот, ова е одлична можност да се разменат искуствата од различни театри низ светот. Програмата на „Битола Шекспир фестивал“ е многу квалитетна. Овде во Битола имаме одлична можност да се сретнеме, да поразговараме за значајни прашања за театарот. Се надевам дека овој квалитет во иднина ќе се надградува – рече Брд.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=72213941485&id=16&setIzdanie=22934

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-