недела, 20 август 2017 06:13:29
Бит Фест

Нова Македонија: Плакати од претстави на Шекспир во Битола

Admin Bitola јули 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Нова Македонија: Плакати од претстави на Шекспир во Битола
Нова Македонија: Плакати од претстави на Шекспир во Битола

Изложба на плакати од претстави на Шекспир, поставени на Народниот театар во Битола, ќе биде отворена вечерва, во 19.30 часот, во рамките на „Битфест“

Изложбата ќе ја отвори Јордан Плевнеш. Во 20 часот Народниот театар од Битола ќе ја изведе „Хенри Шести“, трети дел, во режија на Џон Блондел. Во 20.30 часот во битолска „Магаза“ ќе се одржи ревија на етнолошки филмови од Словенија. Автор на проектот е Јелка Пшајд, етнолог и виш кустос во Помурскиот музеј од Мурска Субота.

Од 21.30 часот во дворот на Домот на АРМ на програмата е музичкиот проект „Флај“ – концерт и перформанс во кој учествуваат „Блуесис“ и студиото за модерен балет „Анастасија“.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=72313949193&id=16&setIzdanie=22935

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-