среда, 20 септември 2017 11:25:21
Бит Фест

НОВА МАКЕДОНИЈА: Горко рецитираше песни за либето

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на НОВА МАКЕДОНИЈА: Горко рецитираше песни за либето
НОВА МАКЕДОНИЈА: Горко рецитираше песни за либето

Битолскиот актер Петар Горко во срцето на старата битолска чаршија одржа рецитал насловен како „Низ Битола со либето“

На музичко поетската манифестацијата беа говорени текстови од најпознатите битолски песни каде се спомнува зборот ЛИБЕ.

Петар Горко ги говореше текстовите, додека за музиката се погрижи битолската група Калабалак.

Горко испеа и изрецитира дел од песните кои беа дел од музичко поетската манифестација: “Битола бабам Битола“, “Битола мој роден крај“, “Ако одам во Битола“, “Ја излези стара мајко“, “Нели ти реков моме Донке“ и многу други.

Битолчани дојдоа во старата битоска чаршија во голем број и видно расположени рецитираа, пееја и со громогласни аплаузи ги поздравија изведувачите.
Автор:M.M. Фотографија:С.Р.

http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=22353

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-