петок, 22 септември 2017 04:50:21
Бит Фест

НЕДЕЛА НА БИТ ФЕСТ 11.08.2013

Admin Bitola август 10, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на НЕДЕЛА НА БИТ ФЕСТ 11.08.2013
НЕДЕЛА НА БИТ ФЕСТ 11.08.2013

20.30 ч. Концертна сала –Музеј
Концерт на вокал и гитара
Билјана Трајковска
Александар Талевски

21.00 КЦ Магаза
Промоција на новиот албум на „Стиховно војување“

Фестивал за современи уметности Акто

11.00-12.30

ЛЕКЦИЈА БРОЈ 6:
Исцртување поезија, работилница со деца и родители на Христина Иваноска и Јане Чаловски (ПРОЕКТЕН ПРОСТОР ПРЕС ТУ ЕГЗИТ, Скопје)

13:00-14:00: ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДА „ДРАГИША НАНЕВСКИ“

ОFF ПРОГРАМА
Локација. AKTO КАФЕ ЈАГОДА

13:00
DJ set:
Viktor Ristevski

21:00 –
DJ set: Goran Tech

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-