понеделник, 21 август 2017 17:38:23
Бит Фест

НЕДЕЛА НА БИТ ФЕСТ 07.07.2013

Admin Bitola јули 6, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на НЕДЕЛА НА БИТ ФЕСТ 07.07.2013
НЕДЕЛА НА БИТ ФЕСТ 07.07.2013

20.30 Концертна сала – Завод и музеј

Концерт „Епохија“ – сопран, контрабас, пијано

21.00 КЦ Магаза

Концерт на хорот при ЕЗРМ

„Моис Хасон“

Хор Моис Хасон

Камерниот хор на Еврејската заедница во РМ го носи името на талентираниот еврејски диригент и композитор Моис Хасон (1913-1943). Тој бил особено активен во зачувувањето и негувањето на сефардската музика и водел неколку хорови во Скопје. Ја доживеал истата судбина како и најголемиот дел од Евреите во Македонија – во март  1943 година бил однесен во концентрациониот логор Tреблинка.

21.00 Летна сцена – Тумбе кафе

Отворено летно кино

ЗГ МИОЦ

22.00 Плоштад Магнолија

Рок концерт „The End”

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-