петок, 22 септември 2017 04:48:24
Бит Фест

МММ: Триумфален концерт на Каролина во Битола!

Admin Bitola јули 30, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на МММ: Триумфален концерт на Каролина во Битола!
МММ: Триумфален концерт на Каролина во Битола!

Се сеќавате ли на декемврискиот, акустичен концерт на Каролина Гочева во Скопје? Е, исто толку добар концерт викендов се случи во Битола, во Хераклеја…

Во исклучителниот простор на античкиот локалитет Хераклеја се одржа концерт за паметење. Голем акустичен концерт на Каролина Гочева  во кој битолската публика покажа исклучително уживање и забава, но и многу љубов кон својата сограѓанка. Над 3000 гости преполнувајќи ја Хераклеја возвратија на вистински начин на атмосферата која која ја создаде Каролина Гочева презентирајќи го своето дискографско минато и за прв пат претставувајќи се со својот бенд во акустична варијанта.

“Од нас зависи”, “Мојот свет”, “Хипокрит”, “Штом сакаш”, “Капка под небото”, “Крај”, “Умирам без тебе”, “И ќе биде се во ред”, “Остани”, “Не се враќаш”, “Тој”… се само дел од песните кои беа дел од репертоарот на овој исклучителен концерт на Каролина Гочева на БИТ ФЕСТ.

Воодушевена публика, громогласни аплаузи, една поинаква димензија и неколку пати враќање на бис…

http://mmm.com.mk/vesti/domasni/1576-triumfalen-koncert-na-karolina-vo-bitola

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-