петок, 22 септември 2017 04:45:50
Бит Фест

COOLTURA: Мјузиклот „Убавицата и ѕверот“ на Бит Фест

Admin Bitola август 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на COOLTURA: Мјузиклот „Убавицата и ѕверот“ на Бит Фест
COOLTURA: Мјузиклот „Убавицата и ѕверот“ на Бит Фест

Вечер (четврток, 22 август) во 20:00 часот во Центарот за култура ќе биде изведена музичката претстава за деца „Убавицата и ѕверот“.
Претставата „Убавицата и ѕверот“ е детска театарска претстава – мјузикл, работена според оригиналното сценарио, а користена е и оригиналната музика и сонгови од цртаниот филм на Валт Дизни. Во претставата учествуваат петнаесетина ликови, облечени во автентични костими и реквизити и затоа ќе биде вистинско уживање за помладата, а и повозрасната публика. Претставата ќе трае 45 минути…
Во исто време на Широк сокак настапува „Souvenir” Уличен театар – Италија.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-