петок, 22 септември 2017 04:44:00
Бит Фест

Миа: Општина Битола ќе додели награда за најафирмативен новинарски текст посветен на „Битфест“

Admin Bitola јули 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Миа: Општина Битола ќе додели награда за најафирмативен новинарски текст посветен на „Битфест“
Миа: Општина Битола ќе додели награда за најафирмативен новинарски текст посветен на „Битфест“
Битола, 24јули 2013 (МИА) - Градоначалникот на општина Битола Владимир Талески,
покровител на битолскиот летен фестивал „БитФесГ кој почна на 25јуни и се одржува на
повеќе локации и сцени во овој град, соопшти дека по завршувањето на фестивалот, односно
на 24 август ќе биде доделена посебна награда за најафирмативен новинарски текст
посветен на „БитФесг

На денешната прес-конференција Талески истакна дека „БитФесГ се одржува со средства од
општинскиот буџет и се организира од мала општинска екипа, без потреба од ангажман
агенции. Со ова, како што рече, се потврдува определбата за економичен и штедпив, а
исклучително квалитетен фестивал за што потврда се и информациите посветени на
„БитФесг во домашните и странски медиуми.

Наградата ќе биде доделена за најафирмативен текст објавен во печатените и
електронските медиуми посветен на содржините на „БитФесг Но, исто така на крајот од
годината ќе доделиме и награда за најафирмативен текст или осврт кој ќе биде посветен на
работата на општината. Ќе ги разгледуваме сите објавени содржини за што ќе одлучува
посебна комисија што ќе додели парични награди за најафирмативните новинарски текстови
посветени на „БитФесГ и работата на општина Битола, истакна Талески. мт/мдп 5:25

http://www.mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/134/108138328

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-