//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | Мелодии од Виетнам
вторник, 23 јануари 2018 16:21:29
Бит Фест

Мелодии од Виетнам

Bitfest 2017 Admin јули 12, 2017 Претходни настани Коментарите се исклучени на Мелодии од Виетнам

Квартетот HBSO од Балетот и опера на градот Хо Ши Мин, преку презентацијата на „Мелодии од Виетнам“, предизвика незаборавна атмосфера во Културниот центар Магаза.
На концертот на две виолини, виола и виолончело, учествуваа: Танг Танх Нам (Tang Thanh Nam) – виолина, Нгуиен Тхи Чук Тхуиен (Nguyen Thi Truc Thuyen ) – виолина, Фам Ву Тхиен Бао ( Pham Vu Thien Bao) – виола и Нгуиен Тан Ањ (Nguyen Tan Anh ) – виолончело. Следејќи ја богатата програма присутните гости имаа можност да допрат до мелодиите кои доаѓаат од едно толку далечно место, а преку исклучителната изведба на композициите, концертот остави посебен печат на Битолското културно лето, кој значи впечатливост, трајност, мигови на незаменливост.

Пред публиката на БИТ ФЕСТ, квартетот ги изведе композициите: Нгуиен Ван Тхуонг:“Враќање во татковината”, Хоанг Куонг: Четири слики од годишните времиња, Нгуиен Мањ Зуи Лињ: Дует за виола и виолончело, Данг Хју Фук: ПицикатоВиетнам, Нгуиен Мањ Зуи Лињ: Композиција за гудачки квартет, Ву Виет Ањ:“Skyline”за гудачки квартет, П. Варлок: 2 става од “Каприол свита” за гудачи и А. Дворжак: Гудачки квартет бр.12, оп. 96 “American”- Финале.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-