сабота, 19 август 2017 07:32:41
Бит Фест

„Локум Фест“-Плоштад Магнолија 20 часот

Admin Bitola јули 17, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на „Локум Фест“-Плоштад Магнолија 20 часот
„Локум Фест“-Плоштад Магнолија 20 часот

Во рамките на седмиот по ред фестивал на музика и традиција „Локум фест“ посетителите ќе имаат можност да уживаат во Саемот на ракотворби каде ќе можат да погледнат рачно направени предмети инспирирани од нашата богата култура и традиција како и  „Антикварница на отворено“ која ја сочинуваат најразлични старини кои старите битолчани досега љубоморно ги чувале во своите домови, некои постари и од 100 години. За добрата музика ќе се се погрижи BЈОNKО CОPENHAGEN CHALGIJA од Данска, DJ PAUILISTA од Норвешка и „Сирма Војвода“ од Битола. Девојки облечени во староградска облека ќе се обидат да ви ја доловат Битола некогаш…

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-