среда, 20 септември 2017 11:28:36
Бит Фест

Локално.мк: Музика, книги и перформанси на Бит Фест

Admin Bitola јули 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Локално.мк: Музика, книги и перформанси на Бит Фест
Локално.мк:  Музика, книги и перформанси на Бит Фест

Во 19 часот во Културниот центар Магаза во рамките на Бит Фест ќе се одржи интеркултурна вечер во организација на Здружение на граѓани Тугедер Маседониа. Гостите ќе имаат можност да се запознаат со традицијата на земјите, како и да слушаат типична музика за секој од регионите.

Следува промоција на книгата „Од мој агол“ на авторот Менде Младеновски во 21 часот. Книгата „Од мој агол“ се објавува во рамките на едицијата „Поводи и погледи“, на битолскиот новинар и уредник на Битолски весник.

Во рамките на фестивалот „Ренесанс“ на Бит Фест предвидени се следните содржини во 20 часот. Кантервилскиот Дух, Оскар Вајлд – Перформанс и Магаза Алтитудинал Оригами.

Во 21 часот пак ќе има диџејски сетови, а ќе учествуваат Петар Димоски, Вера Умка, Јован Георгиев, Тони Димитров и Виктор Ристевски.

http://lokalno.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=28437%3A2013-07-11-09-27-19&catid=55%3Akultura&Itemid=74&lang=mk

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-