среда, 23 август 2017 04:09:07
Бит Фест

Локално.мк: Богата програма за Битолчани на Битфест

Admin Bitola јули 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Локално.мк: Богата програма за Битолчани на Битфест
Локално.мк: Богата програма за Битолчани на Битфест

Пред Битолчани ќе биде претставено културното богатство на Франција, Полска, Австрија и САД во 11 часот во НУУБ Свети Климент Охридски – Битола на настанот “Денови на европска култура во Битола”.

Од останатата програма на Битфест, во 20 часот во Културниот центар Магаза, ќе се отвори самостојна изложба на Владимир Темков. Во истиот термин во Народниот театар – Битола на репертоар е актуелната пародија “Ни ваму, ни таму” со актерите Љупчо Тодоровски – Упа и Симеон Дамевски – Мони, самостоен проект изведен во МНТ.

Како дел од Битолското културно лето на летната сцена Тумбе кафе, во 21 часот, ќе се одржи и проекција на филм во рамките на отвореното летно кино, а во 21.30 во дворот на Културниот центар Магаза, Келтикум ансамбл ќе овозможи Вечер на сефардски песни.

http://lokalno.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=28137%3A2013-07-09-10-04-50&catid=55%3Akultura&Itemid=74&lang=mk

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-