среда, 20 септември 2017 11:16:05
Бит Фест

ЛОКАЛНО.МК : „Битола во Европа“ на Бит фест

Admin Bitola август 22, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ЛОКАЛНО.МК : „Битола во Европа“ на Бит фест
ЛОКАЛНО.МК : „Битола во Европа“ на Бит фест

Љубителите на битолската култура и историја вечерва во рамки на културното лето „Бит фест“ ќе имаат можност да ја проследат промоцијата на документарниот филм „Битола во Европа“ која ќе се одржи во 19 часот во Малата сала на Центарот за култура.

„Битола во Европа“ ја раскажува историјата на градот од неолитскиот период, античката историја, периодот на доаѓањето на Словените, турското време, времето на конзулите и илинденскиот период, се до денешни дни. Филмот ги претставува најважните туристички атракции во градот и околината, културно историските споменици, како и културната сцена во градот. Режијата и сценариото се на Анета Шијакова, продукцијата ан НВО „Граѓански Патеки“, со поддршка од Општина Битола.Б

http://lokalno.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=33713%3A2013-08-21-13-33-05&catid=55%3Akultura&Itemid=74&lang=mk

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-