среда, 20 септември 2017 11:27:59
Бит Фест

Либертас: Во Битола дизајниран „Ѕид на уметноста“

Admin Bitola јули 18, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Либертас: Во Битола дизајниран „Ѕид на уметноста“
Либертас: Во Битола дизајниран „Ѕид на уметноста“

Група млади дизајнери во соработка со НУ Народен театар-Битола денеска дизајнираа и креираа „Ѕид на уметноста“ посветен на првото издание на „Битола Шекспир фестивал“ што од 19 до 25 јули ќе се одржи на театарските сцени во Хераклеја и Центарот за култура.

На ѕидот на уметноста презентирани се театарски плакати со најголем дел од претставите на Шекспир одиграни на сцената на Битолскиот театар, пораки од артисти, театарски наслови и фестивали посветени на Вилијам Шекспир во светот.

– Битолскиот театар со 21 претстава е рекордер по бројот на одиграни театарски претстави на Шекспир во Република Македонија. Ѕидот на уметноста кој е во непосредна близина на Клубот на актерите ќе биде осветлен, грижливо ќе се чува и одржува, но и обновува со нови содржини – посочуваат од НУ Народен театар-Битола.

http://libertas.mk/%D0%B2%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%95%D0%B8%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-