понеделник, 23 октомври 2017 00:33:15
Бит Фест

Либертас: Вечер на сефардска музика во Битола

Admin Bitola јули 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Либертас: Вечер на сефардска музика во Битола
Либертас: Вечер на сефардска музика во Битола

Манифестацијата „Денови на европска култура”, изложба на Владимир Темков, претстава и концерт на сефардска музика се на вечерашната програмата на Бит фест.

Во 11.00 часот во НУУБ „Свети Климент Охридски” – Битола во рамките на осмото издание на битолското културно лето ќе се одржи настанот „Денови на европска култура” во Битола.

Промоцијата пред граѓаните на Битола со културното богатство на Франција, Полска, Австрија и САД е особено важна, а на овој начин се покажува и заложбата на библиотеките и нивниот придонес кон интеграцијата во европското семејство.

Во рамките на проектот предвидена е четиридневна презентација на секоја држава по еден ден.
Во 20.00 часот во Културниот центар Магаза ќе биде отворена самостојна изложба на Владимир Темков.

Во 20.00 часот во Народниот театар – Битола ќе биде изведена актуелната пародија „Ни ваму, ни таму” со актерите Љупчо Тодоровски – Упа и Симеон Дамевски – Мони – самостоен проект изведен во МНТ.

Во 21.00 часот на летната сцена Тумбе кафе ќе се одржи проекција на филм во рамките на отвореното летно кино, а во 21.30 во дворот на Културниот центар Магаза Келтикум ансамбл ќе овозможи една прекрасна„Вечер на сефардски песни”.

Ансамблот „Келтикум” по повод 70 години од холокаустот во Македонија подготви концерт со наслов Вечер на сефардски песни.

http://libertas.mk/%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B0/

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-