понеделник, 21 август 2017 17:52:33
Бит Фест

Либертас: Поетски симпозиум и концерти вечерва на „Битфест“

Admin Bitola јули 3, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Либертас: Поетски симпозиум и концерти вечерва на „Битфест“
Либертас: Поетски симпозиум и концерти вечерва на „Битфест“

Во рамки на Битолското културно лето – Битфест денеска, во културниот центар „Магаза“, во организација на здружението на граѓани „Македонија тугедр“, ќе биде отворена работилница за стрип, насловена „Калеидоскоп“.

Во 20 часот пак, на локалитетот Хераклеја, ќе се одржи концерт на ансамблите „Плетенка“ од Битола и „Граовска младост“ од Бугарија.

Во концертната сала на Заводот и музеј, во 20.30 часот, ќе се одржи концерт на соло-пејачката Чавкопулу Оксана од Грција, насловен „Музичко патешествие во епохата на Барок“.
На репертоарот ќе бидат изведени дека од: Перголези, Хендл, Бах, Моцарт, Чимароза, Миноти, Верди, Вагнер, Чајковски, Римски-Корсаков, Дебиси и други.

http://libertas.mk/%D0%BF%D0%BE%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%83%D0%BC-%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B0/

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-