петок, 22 септември 2017 04:47:46
Бит Фест

Либертас: Ирска музика и театарска претстава вечерва на „Битфест“

Admin Bitola јули 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Либертас: Ирска музика и театарска претстава вечерва на „Битфест“
Либертас: Ирска музика и театарска претстава вечерва на „Битфест“

Битолскиот летен фестивал „БитФест“ продолжува со концерт на ирска музика и театарска претстава која ќе биде изведена во рамките на првото издание на „Битола Шекспир фестивал“.

Во културниот центар Магаза ќе настапи храватскиот музички состав „Три фир“ кој повеќе од една деценија негува ирска музика, односно ирски песни, фолклорни песни и „паб-балади“, како и инструментални танцувачки сетови. Гостите од Загреб пред битолската публика ќе го презентираат и нивниот албум со 13 најнови песни мотивирани од ирската фолклорна музика.

„Битола Шекспир фестивал“ вечер продолжува со настап на актерките Нина Салинен и Катја Кронен од Финска кои на малата сцена во НУ Народен театар ќе ја одиграат претставата „Крал Лир“.

http://libertas.mk/%D0%B8%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D0%B5/

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-