//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | Концерт на Тасевски трио
вторник, 23 јануари 2018 16:26:36
Бит Фест

Концерт на Тасевски трио

Admin Bitola август 14, 2015 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Концерт на Тасевски трио
Концерт на Тасевски трио

Вистнско врвно ужување преку симбиоза на класичен и модерен џез со примеси на македонска традиционална музика, украсена со генијалниот талент на врвните музичари Тасевски, Димитровски , Милевски се одржа во дворот на магазата во Битола.
Во преполната Магаза, овие музичари, пред верната публика се претставија со изведби на композиции од светски познати композитори со преработен аранжман на повеќе дела.
Концертот беше во рамките на битолското културно лето а музичарите сметаат дека тоа е идеална сцена за сите уметници.
Битолската публика уживаше во делата на Хазор Џон Зорн, Џанго Рејнхарт, Стефан Грапели, Пиацола и други.

http://tera.mk/kontsert-na-tasevski-trio/

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-