четврток, 21 септември 2017 01:26:38
Бит Фест

КОНКУРС ЗА ФОТО-НАТПРЕВАР „СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА“

Admin Bitola јули 1, 2013 Информации Коментарите се исклучени на КОНКУРС ЗА ФОТО-НАТПРЕВАР „СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА“

Untitled

ЦЕНТАРОТ  ЗА ЕВРОПСКИ РАЗВОЈ И ИНТЕГРАЦИЈА  ОД БИТОЛА РАСПИШУВА КОНКУРС ЗА ИЗБОР  НА НАЈДОБРИ ФОТОГРАФИИ НА ТЕМА „СО  ЉУБОВ ОД БИТОЛА“.

– СИТЕ ЉУБИТЕЛИ НА ФОТОГРАФИЈАТА ИМААТ ПРАВО НА УЧЕСТВО

–  ФОТОГРАФИЈАТА ТРЕБА ДА СОДРЖИ МОТИВ ОД БИТОЛА, ЗА КОЈ ШТО АВТОРОТ СМЕТА ДЕКА НАЈДОБРО ГИ ОTСЛИКУВА ЕВРОПСКИТЕ ВРЕДНОСТИ И ДУХ НА БИТОЛА.

– ФОТОГРАФИЈАТА ДА Е СО МИНИМУМ РЕЗОЛУЦИЈА 1024×768 pix

– ФОТОГРАФИЈАТА ДА НЕ Е ПОСТАРА ОД 3 години.

 

ФОТОГРАФИЈАТА ЗАЕДНО СО ПОПОЛНЕТАТА ПРИЈАВА ТРЕБА ДА СЕ ИСПРАТАТ НА Е-МАИЛ: cedi.bitola@gmail.com , ДО 12.07.2013 ГОД.

 

ПРИЈАВАТА МОЖЕ ДА ЈА НАЈДЕТЕ НА ЛИНКОТ –

 

ИЗБРАНИТЕ ФОТОГРАФИИ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ НА ИЗЛОЖБАТА

„СО ЉУБОВ  ОД БИТОЛА“

 

НА ТРИТЕ НАЈДОБРИ ФОТОГРАФИИ ЌЕ ИМ БИДАТ ДОДЕЛЕНИ СИМБОЛИЧНИ НАГРАДИ:

 

ПРВО МЕСТО  – 2000 ДЕНАРИ,

ВТОРО МЕСТО – 1500 ДЕНАРИ,

ТРЕТО МЕСТО – 1000 ДЕНАРИ.

 

ЗА ИЗБОРОТ НА ФОТОГРАФИИ И НАГРАДЕНИТЕ ЌЕ ОДЛУЧУВА СТРУЧНО  ЖИРИ.

 

ИЗЛОЖБАТА „СО  ЉУБОВ ОД БИТОЛА“ ЌЕ СЕ ОТВОРИ НА  22.07.2013 ГОДИНА, ВО ФОАЈЕТО НА НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА БИТОЛА, СО ПОЧЕТОК ВО 20.00 ЧАСОТ.

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВУВАЊЕ НА КОНКУРСОТ СПУШТИ ОД ТУКА

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-