понеделник, 23 октомври 2017 00:31:45
Бит Фест

Канал5: Над 1000 учесници на фестивалот „Илинденски денови” во Битола

Admin Bitola јули 30, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Канал5: Над 1000 учесници на фестивалот „Илинденски денови” во Битола
Канал5: Над 1000 учесници на фестивалот „Илинденски денови” во Битола

Со традиционално дефиле „Со песни и игри низ битолските улици” од кај Саат Кулата во Битола вечерва започнува 43-от Фестивал на фолклорни игри и песни „Илинденски денови” во организација на Центарот за култура од Битола.

Организаторите велат дека фестивалот донесува најбогата програма досега со учество на над 1.000 изведувачи, претставници на културно уметнички друштва од цел свет, кои во Битола ќе настапуваат од вечерва до 1 август.

,,Имаме претставници и од Бразил, Израел, но и Централна Европа. Сепак не ја забораваме мисијата на фестивалот да ја чува нашата традиција.,,-вели Борче Димитровски, директор на Центар за култура – Битола.

На интернационалната вечер во античкиот локалитет Хераклеа ќе настапат ансамбли од Израел, Турција, Полска и Бразил, а фестивалот ќе биде затворен со концерт на домашниот ансамбл Танец.

http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=13518

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-