недела, 22 октомври 2017 21:06:44
Бит Фест

Канал 5: За рециклираната мода на Широк сокак, потребни се лепило и трпение

Admin Bitola август 25, 2012 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Канал 5: За рециклираната мода на Широк сокак, потребни се лепило и трпение
Канал 5: За рециклираната мода на Широк сокак, потребни се лепило и трпение

Модни креации изработени од рециклиран материјал синоќа беа претставени на ревија под отворено небо на Широк сокак во Битола.

Модната ревија е дел од програмата на Интернационалниот младински арт-фестивал „Битола отворен град 2012” во организација на Младинскиот културен центар од Битола.

Авторка на модната ревија е Kатарина Рашиќ од Србија. Една од нејзините специјалности се фустаните од рециклирани материјали. Со вакви креации се има претставено на повеќе групни и самостојни изложби и модни ревии.

Во Битола се претстави преку самостојна модна ревија и предизвика голем интерес кај битолчани и голем број странски посетители кои во овој период престојуваат во градот.

Авторката на изложбата за своето дело вели дека користи отпадни материјали, лепило и трпение.

http://grid.mk/read/article/807302/za-recikliranata-moda-na-shirok-sokak-potrebni-se-lepilo-i-trpenie

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-