недела, 20 август 2017 06:09:59
Бит Фест

Канал 5: Битолскиот народен театар ќе гостува во Кина на покана на Националниот театар од Пекинг

Admin Bitola јули 27, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Канал 5: Битолскиот народен театар ќе гостува во Кина на покана на Националниот театар од Пекинг
Канал 5: Битолскиот народен театар ќе гостува во Кина на покана на Националниот театар од Пекинг

Битолскиот народен театар доби покана од Националниот тетар од Пекинг за гостување следната година во октомври на театарски фестивал во Пекинг.

Претставници на овој голем кинески театар деновиве се во Битола како дел од Шекспир фестивалот на кој вечерва настапуваат со претставата ,,Ричард Трети“.

Кинеските актери кои гостуваат на битолскиот фестивал се одушевени од културниот амбиент во Битола.

Инаку, вечерва во Хераклеја со ,,Ричард Трети“  на кинескиот театар завршува првото издание на фестивалот посветен на Шекспир.

Погледнете повеќе во прилогот на Анета Шијакова во видеото.

http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=13284

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-