//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА
вторник, 23 јануари 2018 16:26:07
Бит Фест

ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА

Admin Bitola август 31, 2015 Претходни настани Коментарите се исклучени на ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА
ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА

Следејќи го трендот на современи библиотеки ни претствува посебна чест и задоволство што во рамките на БИТФЕСТ можеме да го промовираме нашиот проект „ИНСТАЛАЦИЈА НА МИНИ БИБЛИОТЕКИ ВО БИТОЛА“

Со проектот даваме придонес кон развојот на културата и субкултурата на читање книги која како уникатна човекова активност се повеќе се натпреварува со електронските форми на пренос на информации во скратена форма.

Уште ценетиот Аристотел рекол: Кој не чита книги не може да има и да развива сопствено мислење и ставови“.

Поставувањето на мини библиотеки има за цел да го поттикни интересот за читање, размена на книги и социјализација на љубителите на книги како дел од субкултурата на живеење во нашиот град.

НУУБ „Св. Климент Охридски“ ќе ги постави мини библиотеките на три локации во градот: паркот кај Саат кулата, холот на клиничката болница „Д-р. Трифун Пановски“ и наспроти кафе бар „Јагода“.

Љубителите на книги ќе можат да позајмат, книга да ја прочитаат и да ја вратат,  но во исто време и да подарат книга на некој друг љубител.

Голема благодарност до Градоначалникот д-р Владимир Талески за поддршката на иновативните проекти и развој на културата во општина Битола преку најголемото и најдолгото најквалитетно културно лето БИТФЕСТ 2015.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-