среда, 23 август 2017 04:25:46
Бит Фест

Инфо плус: Концерт, изложба, филм и мода на БИТ ФЕСТ 2013

Admin Bitola јули 8, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Инфо плус: Концерт, изложба, филм и мода на БИТ ФЕСТ 2013
Инфо плус: Концерт, изложба, филм и мода на БИТ ФЕСТ 2013

Со богатство од културни настани, театарска претстава, концерт, изложба, филм, мода и уште еден фестивал Битола влегува во третата недела од најдолгото и најсодржајно културно лето во Република Македонија од културно лето БИТ ФЕСТ 2013.

За секого по нешто, од сите стилови и жанрови, битолчани уживаа во трендот, модерното, современото, но прошетаа и низ историјата незаборавајќи дека грижата за културното наследство е всушност главен услов за негување на пријателските односи и создавање резултати во иднината.

Во малата сала на Завод и музеј, синоќа Здружението на граѓани ЕКОВАСТ (Европски совет за села и мали градови) и оваа година ја збогати програмската содржина на најдолгото културно лето БИТ ФЕСТ 2013 со својот меѓународен културен настан РЕСТАВРИРАЊЕ НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО – РЕСТАВРИРАЊЕ НА ПРИЈАТЕЛСКИТЕ ОДНОСИ.

Oваа културна содржина е поттикната од културното наследство како дел од материјалната култура на народите на Македонија, Грција и Албанија. Овој настан ги поврзува професионалците од областа на заштитата на културното наследство од овие три балкански земји. Во фокусот на овој настан е поставена традиционалната архитектура на овие  градови преку заедничка изложба на учесниците во овој проект.

http://www.plusinfo.mk/vest/98360/Koncert-izlozhba-film-i-moda-na-BIT-FEST-2013-

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-