среда, 23 август 2017 10:15:37
Бит Фест

Инфо плус: Изложба на олдтајмери на Бит фест

Admin Bitola јули 1, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Инфо плус: Изложба на олдтајмери на Бит фест
Инфо плус: Изложба на олдтајмери на Бит фест

Бит фест денеска ќе започне со фестивалот на олдтајмери, автомобили кои се постари од најмалку 30 години. Настанот ќе се одвива на плоштадот „Гоце Делчев“ од 10 до 16 часот во организација на Здружението на љубители на стари возила „Олдтајмер клуб ретро фрикс“ од Битола. Организаторите очекуваат добра забава проследена со рокенрол и секако, одлични автомобили.

Во рамките на фестивалот, на малата сала на Центарот за култура ќе започне работилницата за фотографија „Мојата прикаска“ во организација на Фото кино клуб – Битола.

На денешното фестивалско случување на Битолски Баир на игралиштето на урбаната заедница „Димитар Влахов“ ќе се одржат Денови на ромската култура во чии рамки ќе се одржи изложба и концерт, а во Културниот центар Магаза ќе се одржи фестивалот „Поетски синтези“.

Денешната програма на Бит фест ќе заврши со концерт на мандолински оркестар при КУД „Стив Наумов“.

http://www.plusinfo.mk/vest/97551/Izlozhba-na-oldtajmeri-na-Bit-fest

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-