//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | Гитар Фест
вторник, 23 јануари 2018 16:19:15
Бит Фест

Гитар Фест

Admin Bitola август 25, 2015 Претходни настани Коментарите се исклучени на Гитар Фест
Гитар Фест

„Гитар фест“ или Срѓан Булатовиќ и Дарко Никчевиќ се главните виновници за уште една прекрасна концертна вечер од програмата на јубилејниот БИТ ФЕСТ 2015.

Срѓан Булатовиќ е роден и  живее во Подгорица. Гитара почнува да свири  од својата осма година во класата на професор Миодраг Ќупиќ. Во 1991 година заедно со својот партнер Дарко Никчевиќ го основаат бендот „Дуо Гирари“. Булатовиќ е првиот магистер по гитара во Црна Гора, а својата професионална кариера ја продолжува во Средното музичко училиште во Подгорица и Музичката академија на Цетиње. Неговиот колега Дарко Никчевиќ е магистер по аудио и видео технологии. Работи во  Музичката академија во Цетиње како раководител на електро-акустичната лабораторија и предавач по предметот музичка технолигија.

Репертоарот на двајцата виртуози на гитара изобилува со жанрови на фламенко музика, филмската, етно и џез музиката во корелација со класичната.  Кулминацијата во својот творечки опус го достигуваат во развојот на педагошката работа со различните генерациски возрасти.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-