понеделник, 21 август 2017 17:53:50
Бит Фест

Дневник: ПРЕТСТАВИ, ПОЕЗИЈА И КОНЦЕРТ НА „БИТ-ФЕСТ“

Admin Bitola август 24, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Дневник: ПРЕТСТАВИ, ПОЕЗИЈА И КОНЦЕРТ НА „БИТ-ФЕСТ“
Дневник: ПРЕТСТАВИ, ПОЕЗИЈА И КОНЦЕРТ НА „БИТ-ФЕСТ“

Уличниот театар „Сувенир“ од Италија ќе настапи на Широк сокак во Битола вечерва во 20 часот во рамките на „Бит-фест“. Во истиот термин, на големата сцена во Центарот за култура, ќе биде изведена музичка претстава за деца „Убавицата и ѕверот“. Претставата е работена според оригиналното сценарио, а користени се музика и сонгови од цртаниот филм на „Волт Дизни“. Во претставата учествуваат 15-ина актери облечени во автентични костими и реквизити.

На летната сцена во „Тумбе кафе“ половина час подоцна ќе биде организирана музичко-поетска вечер со наслов „Невидливиот човек“, што ја осмислија уметницата Елена Ѓорѓиевска-Kостадиновиќ и пијанистката Мери Kавкалеска-Стоилкова. Идејата е да се прикаже процесот како зборот добива своја визуелна форма и како сликата може да се претвори во збор.

Во 21 часот во културниот центар „Магаза“ концерт ќе одржи хрватскиот состав „Златни години“.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-