петок, 22 септември 2017 04:54:19
Бит Фест

ДНЕВНИК: ПОЕЗИЈА И ФИЛМ НА „БИТ-ФЕСТ“

Admin Bitola август 15, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на ДНЕВНИК: ПОЕЗИЈА И ФИЛМ НА „БИТ-ФЕСТ“
ДНЕВНИК: ПОЕЗИЈА И ФИЛМ НА „БИТ-ФЕСТ“

Премиера на документарниот филм „Бит-фест културолошка рефлексија на времето 2006 – 2013“ ќе се одржи вечерва во 21 часот, во културниот центар „Магаза“ во Битола. Филмот го прикажува развојот на Битолско културно лето низ годините.

На летната сцена на Тумбе-кафе ќе се одржи поетско-музичка вечер во организација на литературниот клуб „Дениција“. Ќе бидат доделени прва, втора и трета награда за поезија од стручно жири во состав од Јордан Стојаноски, Димитар Пандев и Валентина Гулевска, а ќе има и награда од публика.

Во Заводот и музеј Битола, во 21 часот ќе се одржи фестивалот на староградски песни „Серенада на Широк сокак – медитерана“.

http://dnevnik.mk/?ItemID=1018EB32B1B6B3478B09044F63486845

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-