понеделник, 21 август 2017 17:42:27
Бит Фест

Дневник.мк: Промоција на „Од мој агол“ на Менде Младеновски

Admin Bitola јули 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Дневник.мк: Промоција на „Од мој агол“ на Менде Младеновски
Дневник.мк: Промоција на „Од мој агол“ на Менде Младеновски

Традицијата на неколку земји ќе стане поблиска до битолчани вечерва во 19 часот во културниот центар „Магаза“. Во рамките на „Бит-фест“, здружението на граѓани „Тогедер Маседониа“ организира интеркултурна вечер, во која ќе може да се чуе музика типична за неколку региони. Во 21 часот ќе биде промовирана книгата „Од мој агол“ од новинарот Менде Младеновски, во која се поместени 46 колумни објавувани во „Битолски весник“.

Во рамките на фестивалот „Ренесанс“, во 20 часот во „Магаза“ ќе се одржи перформанс „Kантервилскиот дух“ од Оскар Вајлд.

http://dnevnik.mk/?ItemID=C9883A967E643C46BE9A323EBCFD270C

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-