недела, 20 август 2017 06:15:58
Бит Фест

Дневник: Kнигата во фокусот на „Бит-фест“

Admin Bitola јули 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Дневник: Kнигата во фокусот на „Бит-фест“
Дневник: Kнигата во фокусот на „Бит-фест“

Работилница за значењето на книгата ќе се одржи денеска во 10 часот во библиотеката „Св. Kлимент Охридски“ во Битола, во рамките на „Бит-фест“. Ќе учествуваат десетина научни и стручни работници со свои трудови. Во исто време, на плоштадот „Магнолија“ ќе биде отворен мал Саем на книгата.

Во концертната сала на Заводот и музеј, во 20.30 часот концерт ќе одржат Васил Атанасов, обоа и Тодор Светиев, пијано. Во 17 часот ќе биде отворен и мултимедијалниот фестивал „Ренесанс“, а прв настан ќе биде „Либротека“ каде што посетителите ќе може да разменуваат книги, списанија, уметнички ракотворби, слики.

http://dnevnik.mk/?ItemID=8EEC45F33F1CDB41A358C99BA6A2386B

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-