сабота, 18 ноември 2017 22:32:08
Бит Фест

Coolutra: Богата културна вечер на Бит Фест (петок, 12 јули)

Admin Bitola јули 13, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Coolutra: Богата културна вечер на Бит Фест (петок, 12 јули)
Coolutra: Богата културна вечер на Бит Фест (петок, 12 јули)

Во 19.00 часот во Културниот центар Магаза, во рамките на БИТ ФЕСТ ќе се одржи „интеркултурна вечер“ во организација на Здружение на граѓани Together Macedonia.

Најдобриот начин за запознавање на културата на некоја земја е нејзината традиционална храна и пијалок. Гостите ќе имаат можност да се запознаат со традицијата на земјите, како и да слушаат типична музика за секој од регионите.

Во 21.00 часот во Културниот центар Магаза ќе се одржи промоција на книгата „Од мој агол“ на авторот Менде Младеновски. Книгата „Од мој агол“ се објавува во рамките на едицијата „Поводи и погледи“, на битолскиот новинар и уредник на Битолски весник.

Во книгата „Од мој агол“, поместени се 46 колумни кои авторот Менде Младеновски ги има објавено на страниците на Битолски весник во 2012 година.

Промотори на книгата ќе бидат рецензентите на книгата, професорот по новинарство и комуникологија Проф. Томе Груевски и познатиот битолски новинар и публицист Панде Манојлов, главниот и одговорен уредник на дневниот весник „Дневник“ – Дарко Јаневски и помошникот на главниот уредник на „Нова Македонија“ – Марјан Велески.

Во рамките на фестивалот „Ренесанс“ на Бит Фест предвидени се следните содржини 20:00 часот “Кантервилскиот Дух“, Оскар Вајлд – Перформанс @ Магаза Altitudinal Origami @ Магаза

21:00 часот Dj сет & Visuals @ Градски Парк / Петар Димоски, Вера Умка, Јован Георгиев (live), Тони Димитров (Postglobal/ Kanal 103), Виктор Ристевски

http://cooltura.mk/?p=34038

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-