среда, 23 август 2017 04:11:59
Бит Фест

Cooltura: „Живи библиотеки“ кураторски проект на АКТО

Admin Bitola август 11, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Cooltura: „Живи библиотеки“ кураторски проект на АКТО
Cooltura: „Живи библиотеки“ кураторски проект на АКТО

Денеска (сабота, 10 август) во Битола, на повеќе локации кои се дел од сцените на фестивалот за современа уметност АКТО, ќе биде презентиран кураторскиот проект „Живи библиотеки архиви на граѓанската непослушност“ на Филип Јовановски, Ивана Васева и Јoванка Попова.

ЖИВИ БИБЛИОТЕКИ, АРХИВИ НА ГРАЃАНСКАТА НЕПОСЛУШНОСТ е подолгорочен кураторски проект кој подразбира процес на собирање и дистрибуирање на литература која се однесува на граѓанска партиципативност, активност и реакција по пат на донации од индивидуалци, претставници на невладиниот сектор и организации и здруженија кои се согласни да делуваат во насока на градењето на отворено и современо демократско општество.

Официјалната како и оф-програмата на АКТО може да ја најдете тука.

http://cooltura.mk/?p=35701&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25d0%25b6%25d0%25b8%25d0%25b2%25d0%25b8-%25d0%25b1%25d0%25b8%25d0%25b1%25d0%25bb%25d0%25b8%25d0%25be%25d1%2582%25d0%25b5%25d0%25ba%25d0%25b8-%25d0%25ba%25d1%2583%25d1%2580%25d0%25b0%25d1%2582%25d0%25be%25d1%2580%25d1%2581%25d0%25ba%25d0%25b8-%25d0%25bf%25d1%2580%25d0%25be%25d0%25b5%25d0%25ba

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-