среда, 20 септември 2017 11:16:58
Бит Фест

COOLTURA: Заврши осмото издание на Бит Фест 2013

Admin Bitola август 25, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на COOLTURA: Заврши осмото издание на Бит Фест 2013
COOLTURA: Заврши осмото издание на Бит Фест 2013

Со настап на „Токму така“, „К-15“, „Мадригали“ и Дадо Топиќ во саботата на вечер беше затворено осмото издание на најдолгото и најбогато со содржини културно лето во Република Македонија, БИТ ФЕСТ 2013.
madrigali2

Групата „Мадригали“ одбележувајќи 40 години од своето основање потсети на големите рок хитови на македонската музичка сцена од 70 –те години. Над 2500 гости во Хераклеа уживаа во прошетката низ времето со вечните хитови на групата „Мадригали“:

„Македонски рок“, „Зошто човек сум мал“, „Здраво млади“, „Моја Битола“, Плати една дупла и мрш да те нема“…

Дадо Топиќ ја изрази својата голема љубов и почит кон македонската публика, пеејќи ги заедно со неа големите хитови „Македонија“,„Елизабет“, „Дали знаш да те волим“…

madrigali3

madrigali

magrigali 17

Фестивалот го затвори покровителот на најдолгото и најбогато со содржини културно лето БИТ ФЕСТ 2013, градоначалникот на Битола Владимир Талески, најавувајќи, дека уште во понеделник започнува подготовката на уште побогатата програма за следното издание на битолското културно лето БИТ ФЕСТ 2014.

Во изминатите два месеци битолчани имаа можност да проследат 242 културни содржини, меѓу кои голем број фестивали, театарски претстави, изложби, концерти на класична, поп, рок, етно, светска и амбиентална музика, детска прогорама, литературни проекти и многу други настани кои придонесоа за голема посетеност од страна на публиката и интерес поголем од кога било досега.

magrigali 11

k15

http://cooltura.mk/?p=36667&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25d0%25b7%25d0%25b0%25d0%25b2%25d1%2580%25d1%2588%25d0%25b8-%25d0%25be%25d1%2581%25d0%25bc%25d0%25be%25d1%2582%25d0%25be-%25d0%25b8%25d0%25b7%25d0%25b4%25d0%25b0%25d0%25bd%25d0%25b8%25d0%25b5-%25d0%25bd%25d0%25b0-%25d0%25b1%25d0%25b8%25d1%2582-%25d1%2584%25d0%25b5%25d1%2581%25d1%2582-2013

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-