сабота, 18 ноември 2017 22:31:11
Бит Фест

COOLTURA: Презентација на Музичката Одисеја Битола 2013

Admin Bitola август 21, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на COOLTURA: Презентација на Музичката Одисеја Битола 2013
COOLTURA: Презентација на Музичката Одисеја Битола 2013

Денеска (19 август, понеделник) во 21:00 часот во Народниот театар во Битола ќе биде промовиран проектот „Музичка Одисеја Битола 2013“.

Retro clocks on the wall

„Музичка Одисеја Битола 2013“ – претставува 50 минутно музичко – визуелно патување низ временскиот простор, поаѓајќи од античко време (Хераклеа), па се до денешна модерна Битола.

Делото се состои од 27 аудио – визуелни слики кои ја презентираат нашата историја, од една посебна перспектива – поглед од вселенска безвременска станица, која слободно кружи околу нашата планета, но секогаш во својот фокус ја има земјината точка за лоцирање – Битола. Покрај снимениот видео и аудио материјал, приказната ќе биде надополнета со мешан камерен хор во живо.

Останати содржини на Бит фест:

21:00 КЦ Магаза

Филмски денови „See a Paris”

АС ПИК – „Лоша судбина“ – Црна Гора, филм на Драшко Ѓуровиќ
Деведесетите. Двајца браќа, Бели и Кента сакаат да избегаат во Италија. Кента ја сретнува Сања, Бели е баран од неговите пријатели од минатото. Може ли да се избега од деведесетите години?

21:00 Завод и Музеј – Пацио
Рок концерт „Некогаш и сега“

http://cooltura.mk/?p=36186&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25d0%25bf%25d1%2580%25d0%25b5%25d0%25b7%25d0%25b5%25d0%25bd%25d1%2582%25d0%25b0%25d1%2586%25d0%25b8%25d1%2598%25d0%25b0-%25d0%25bd%25d0%25b0-%25d0%25bc%25d1%2583%25d0%25b7%25d0%25b8%25d1%2587%25d0%25ba%25d0%25b0%25d1%2582%25d0%25b0-%25d0%25be%25d0%25b4%25d0%25b8%25d1%2581%25d0%25b5%25d1%2598%25d0%25b0-%25d0%25b1%25d0%25b8

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-