среда, 20 септември 2017 11:29:55
Бит Фест

Cooltura: Поетски симпозиум и работилница за стрип на Бит Фест

Admin Bitola јули 3, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Cooltura: Поетски симпозиум и работилница за стрип на Бит Фест
Cooltura: Поетски симпозиум и работилница за стрип на Бит Фест

Денес (1 јули, понеделник) во малата сала во Центарот за култура во 10:00 часот во рамките на „Поетски синтези“ – поетскиот фестивал ќе се одржи симпозиум на тема: „Влијанието на поезијата врз современото“.

Дел од симпозиумот е и претставувањето на поезијата на Златко Крамариќ и неговата работа врз промоцијата на македонската поезија и литература во Република Хрватска. Тема на симпозиумот е „Влијанието на поезијата врз современото“, а модератор е Венко Андоновски.

Во исто време, од 10:00 часот во Културниот центар Магаза во организација на Здружението на граѓани Македонија Together ќе биде отворена „Калеидоскоп“ – работилница за стрип.

http://cooltura.mk/?p=33456

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-