понеделник, 21 август 2017 17:44:49
Бит Фест

COOLTURA: Музичко-поетска манифестација за љубовта во Битола

Admin Bitola август 7, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на COOLTURA: Музичко-поетска манифестација за љубовта во Битола
COOLTURA: Музичко-поетска манифестација за љубовта во Битола

Денеска (вторник, 6 август) во рамките на Бит фест ќе се одржи музичко-поетската манифестација „Низ Битола со либето“. Останатите содржини се…

Денес на програмата на битолското културно лето Бит Фест:

Двор-Дом на АРМ
„Прва балканска колонија на ракотворби“
ЗГ- Астерион Галери

20.30 ч.Концертна сала-Музеј
„Концерт на современа класична музика-саксофон и пијано“
Стефан Тасевски
Александра Јанковска Момировска

21.00 ч. Стара чаршија
Музичко поетска манифестација
„ Низ Битола со либето“

На манифестацијата ќе бидат говорени текстови од најпознатите битолски песни каде се спомнува зборот ЛИБЕ. Петар Горко ќе ги говори текстовите, додека за музиката ќе се погрижи битолската група Калабалак. Еве дел од песните кои ќе бидат дел од музичко поетската манифестација: Битола бабам Битола, Битола мој роден крај, Ако одам во Битола, Ја излези стара мајко, Нели ти реков моме Донке и многу други.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-