понеделник, 21 август 2017 17:36:16
Бит Фест

Cooltura.mk:„Танец“ ги затворија Илинденските денови во Битола

Admin Bitola август 3, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Cooltura.mk:„Танец“ ги затворија Илинденските денови во Битола
Cooltura.mk:„Танец“ ги затворија Илинденските денови во Битола

Со исклучителниот концерт на Ансамблот на народни игри и песни на Македонија „Танец“ од Скопје се затвори 43. Републички фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ Битола.

Во неповторливиот простор на античкиот локалитет Хераклеа 3000 битолчани и гости од страна, меѓу кои најмногу од прекуокеанските земји громогласно ракоплескаа поздравувајќи ги изведувачите. Покрај „Танец“ на финалната фестивалска вечер настапија и Ансамбал „Слезание“ Дзиерзониов, Полска, Фолклорната група „Туфем“ Анкара, Турција, Фолклорниот ансамбал „Ерусалим “ од Израел и ГЕМП танцовата школа Крисиумал од Бразил. Во рамките на свеченото затворање беа доделени награди и признанија за најуспешните. Наградите ги додели Градоначалникот на Општина Битола, м-р Владимир Талески.

http://cooltura.mk/?p=35316&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25d1%2582%25d0%25b0%25d0%25bd%25d0%25b5%25d1%2586-%25d0%25b3%25d0%25b8-%25d0%25b7%25d0%25b0%25d1%2582%25d0%25b2%25d0%25be%25d1%2580%25d0%25b8%25d1%2598%25d0%25b0-%25d0%25b8%25d0%25bb%25d0%25b8%25d0%25bd%25d0%25b4%25d0%25b5%25d0%25bd%25d1%2581%25d0%25ba%25d0%25b8%25d1%2582%25d0%25b5-%25d0%25b4

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-