петок, 22 септември 2017 04:46:52
Бит Фест

COOLTURA: Концерт за виолина и пијано на Бит фест

Admin Bitola август 22, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на COOLTURA: Концерт за виолина и пијано на Бит фест
COOLTURA: Концерт за виолина и пијано на Бит фест

Вечер (среда, 21 август) во 20:00 часот во Заводот и музеј во Битола ќе се одржи концертот „Виолина и пијано“ – Верица Дивитарова и Валентин Наумов.

violinski_kluc

Верица Дивитарова има одржано неколку самостојни рецитали, настапи во склоп на концертите на “Musica Viva” и како дел од симфонискиот оркестар и двете во рамките на факултетот за музичка уметност во Скопје и други солистички и камерни рецитали. Моментално е на постдипломски студии во класата на Проф. Др Марија Ѓошевска на Факултетот за музичка уметност во Скопје и работи како професор по пијано и корепетиција во Државното музичко училиште во Битола.

Валентин Наумов има одржано повеќе музички рецитали, добитник е на повеќе награди, а во моментот работи како професор по виолина во Државното музичко училиште.

http://cooltura.mk/?p=36341&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25d0%25ba%25d0%25be%25d0%25bd%25d1%2586%25d0%25b5%25d1%2580%25d1%2582-%25d0%25b7%25d0%25b0-%25d0%25b2%25d0%25b8%25d0%25be%25d0%25bb%25d0%25b8%25d0%25bd%25d0%25b0-%25d0%25b8-%25d0%25bf%25d0%25b8%25d1%2598%25d0%25b0%25d0%25bd%25d0%25be-%25d0%25bd%25d0%25b0-%25d0%25b1%25d0%25b8%25d1%2582-%25d1%2584%25d0%25b5%25d1%2581%25d1%2582

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-