петок, 22 септември 2017 04:43:27
Бит Фест

COOLTURA: Бит фест: викенд-резиме (сабота, 17 август)

Admin Bitola август 20, 2013 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на COOLTURA: Бит фест: викенд-резиме (сабота, 17 август)
COOLTURA: Бит фест: викенд-резиме (сабота, 17 август)

Филмските денови „See a Paris” на БИТ ФЕСТ започнаа со проекција на филмот „Ноќни бродови“ – Хрватска, филм на Игор Мирковиќ.

filmski_festival_see_a_paris

Во организација на здрушението „Машина“, а како дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2013 на Летната сцена на Тумбе кафе беше отворена изложба на фотографии од француски сликари „1900 година за светот во 2000 година“, а присутните имаа можност да го погледнат и документарниот филм „Нацијата која престана да сонува“. Музичкиот дел од овој настан се одвиваше на локацијата Водопади – Сива вода.

Во Пациото на Завод и Музеј се одржа рок концертот „Трибјут на Ван Хален“.

http://cooltura.mk/?p=36180&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=%25d0%25b1%25d0%25b8%25d1%2582-%25d1%2584%25d0%25b5%25d1%2581%25d1%2582-%25d0%25b2%25d0%25b8%25d0%25ba%25d0%25b5%25d0%25bd%25d0%25b4-%25d1%2580%25d0%25b5%25d0%25b7%25d0%25b8%25d0%25bc%25d0%25b5-%25d1%2581%25d0%25b0%25d0%25b1%25d0%25be%25d1%2582%25d0%25b0-17-%25d0%25b0%25d0%25b2%25d0%25b3%25d1%2583%25d1%2581%25d1%2582

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-