среда, 23 август 2017 09:58:38
Бит Фест

ЧЕТВРТОК НА БИТ ФЕСТ 11.07.2013

Admin Bitola јули 10, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на ЧЕТВРТОК НА БИТ ФЕСТ 11.07.2013
ЧЕТВРТОК НА БИТ ФЕСТ 11.07.2013

„Современи трендови на читање книги“
11.00 часот
НУУБ Свети Климент Охридски.

Приказни од Браќа Грим – аматерски куклен театар во изведба на тимот на Дизни Кидс
20.00 часот
Градскиот парк (алтернативен простор во услови на дожд – мала сала на Центар за култура)

Поетско музички рецитал и форум „Ајри Демировски – човекот кој ја воспеа Битола“
20.00 часот
Културен центар Магаза

Концерт на Филхармонијата при Анадолискиот универзитет – Република Турција
21: 00 часот
Големата сала на Центарот за култура

Концерт- групата Памперс.
22.00 часот
Плоштад Магнолија

Фестивал Ренесанс

20:00 часот Арт изложба @ Кафе бар Данте (11-18 Јули)

21:00 часот Dj сет  Вера Умка & Димитар Додовски @ Кафе бар Данте

21:30 часот Dj сет  Јордан Николов @ Порта Џез

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-