недела, 20 август 2017 06:07:58
Бит Фест

ЧЕТВРТОК 15.08.2013 НА БИТ ФЕСТ

Admin Bitola август 14, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на ЧЕТВРТОК 15.08.2013 НА БИТ ФЕСТ
ЧЕТВРТОК 15.08.2013 НА БИТ ФЕСТ

ЧЕТВРТОК 15 АВГУСТ

Во 11.00 часот во НУУБ Свети Климент Охридски ќе се одржи промоција на книгата „Утринска молитва“.

Во периодот од 18.00 до 20.00 часот во ресторанот Корзо ќе се одржи перформанс со храна насловен како „Битола мост помеѓу Европа и Ориентот“.

Во 20.00 часот во Малата сала на Завод и Музеј ќе биде отворена изложба на копаници насловена „20 години уметничко ателје Пердика“.

Во 21.30 во Културниот центар Магаза ќе се одржи концерт на амбиентална џез музика „Гуру Харе бенд“.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-