//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | Следно на Бит Фест
вторник, 23 јануари 2018 16:34:14
Бит Фест

Следно на Бит Фест

Петок 06.07.2012 на БИТ ФЕСТ

Петок 06.07.2012 на БИТ ФЕСТ

Театарска работилница со Shamal Amin и Dr.Nigar Hasib од Австрија. Работилниците ќе се одржат на 06.07,07.07 и 08.07.2012 од 9.30 до 14.30 во салата на Завод и музеј.Работилниците се наменети за актери, режисери, драматурзи, пејачи, музичари, танчери и дизајнери на сцена и светло. Сите од овие профили можат да земат учество. Просторот за одржување е [...]

јули 6, 2012 Admin Bitola Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на Петок 06.07.2012 на БИТ ФЕСТ

Превоз за претставата „Големиот инквизитор“ во режија на Питер Брук

Превоз за претставата „Големиот инквизитор“ во режија на Питер Брук

Со претставата „Големиот инквизитор“ во режија на Питер Брук на 06.07.2012 година ќе се отвори фестивалот Актерот на Европа. Претставата е во заедничка организација на БИТ ФЕСТ и Фестивалот Актерот на Европа, а ќе се одигра пред Сарај во Ресен. Заради големиот интерес на граѓаните од Битола, Општина Битола ќе обезбеди превоз за сите заинтересирани [...]

јули 5, 2012 Admin Bitola Информации, Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на Превоз за претставата „Големиот инквизитор“ во режија на Питер Брук

Четврток 05.07.2012

Четврток 05.07.2012

Synthetic opera Плато, Дом на АРМ 21.00 ч Групата Air Strings, составот Вокали и гостите Весна Гиновска Илкова и Ѓоко Таневски се соединуваат во проектот SYNTHETIC OPERA, оргинален проект кој има за цел презентирање на најпознатите и легендарни хитови рок и поп хитови.Приказната започнува со Air Strings кои користат класични инструменти и  невообичаени техники на [...]

јули 4, 2012 Admin Bitola Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на Четврток 05.07.2012
I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-