недела, 28 мај 2017 06:42:39
Бит Фест 2015

Следно на Бит Фест

ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА КАЛИОПИ НА ХЕРАКЛЕА

ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА КАЛИОПИ НА ХЕРАКЛЕА

Вечерва на античкиот локалитет Хераклеа, со поп дивата и кралицата на забавната музика, Калиопи Букле, ќе се затвори десеттото јубилејно издание на битолското културно лето БИТ ФЕСТ 2015.  Во Македонија  важи за вонсериски уметник од светски калибар, кој покрај извонредните вокални способности во рамките на поп музиката, изведува и компонира музика за филм, театар и [...]

август 26, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА КАЛИОПИ НА ХЕРАКЛЕА

КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ

КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ

Калиопи и оваа година со одлична соработка со БИТ ФЕСТ. Калиопи Букле (родена како: Калиопи Буклеска) е познат и истакнат македонски уметник, вокален интерпретатор, композитор и текстописец. Често е нарекувана Поп дива или Кралица на македонската поп музика. Таа е многу позната и во просторите на поранешна Југославија. Во Македонија важи за вонсериски уметник од [...]

август 26, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ

27 Август (Четврток) на Бит Фест

27 Август (Четврток) на Бит Фест

[...]

август 26, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на 27 Август (Четврток) на Бит Фест

КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ

КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ

Калиопи и оваа година со одлична соработка со БИТ ФЕСТ. Калиопи Букле (родена како: Калиопи Буклеска) е познат и истакнат македонски уметник, вокален интерпретатор, композитор и текстописец. Често е нарекувана Поп дива или Кралица на македонската поп музика. Таа е многу позната и во просторите на поранешна Југославија. Во Македонија важи за вонсериски уметник од [...]

август 26, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на КАЛИОПИ ВО ПРЕДФИНАЛЕТО НА БИТ ФЕСТ

25 Август (Вторник) на Бит Фест

25 Август (Вторник) на Бит Фест

[...]

август 24, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на 25 Август (Вторник) на Бит Фест

24 Август (Понеделник) на Бит Фест

24 Август (Понеделник) на Бит Фест

[...]

август 24, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на 24 Август (Понеделник) на Бит Фест

26 Август (Среда) на Бит Фест

26 Август (Среда) на Бит Фест

[...]

август 24, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на 26 Август (Среда) на Бит Фест

23 Aвгуст (Недела) на Бит Фест

23 Aвгуст (Недела) на Бит Фест

[...]

август 22, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на 23 Aвгуст (Недела) на Бит Фест

22 Август (Сабота) на Бит Фест

22 Август (Сабота) на Бит Фест

[...]

август 22, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на 22 Август (Сабота) на Бит Фест

21 Август (Петок) на Бит Фест

21 Август (Петок) на Бит Фест

[...]

август 20, 2015 Бит Фест Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на 21 Август (Петок) на Бит Фест
I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-