//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | Претходни настани
вторник, 23 јануари 2018 16:43:34
Бит Фест

Претходни настани

СТИХОВИ ЗА БИТОЛА

СТИХОВИ ЗА БИТОЛА

Во малата сала на Центар за култура се одржа поетско – едукативен настан, насловен „Стихови за Битола“. Настанот имаше за цел доближување на убавините на градот Битола, на еден посебен начин, преку моќта на поетското изразување. Организатор на настанот е Александра Гацовска. [...]

август 25, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на СТИХОВИ ЗА БИТОЛА

Петок 25.08.2017

Петок 25.08.2017

Денс на програмата на Бит Фест 2017 [...]

август 24, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на Петок 25.08.2017

НИЗ РИТАМОТ НА БУДО

НИЗ РИТАМОТ НА БУДО

Во Будо центарот „Пелистер“ во Битола, се одржа меѓународен настан кој низ неколкучасовни активности, на едно место изврши спој на култура, музика и вештина. Настанот насловен „Низ ритамот на Будо“, во Битола донесе учесници од Бугарија, Грција, Србија, Црна Гора, Романија и Турција, како и голем број учесници од Македонија. [...]

август 24, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на НИЗ РИТАМОТ НА БУДО

МОДНА РЕВИЈА И ШОУ ПЕРФОРМАНС

МОДНА РЕВИЈА И ШОУ ПЕРФОРМАНС

На Широк Сокак, настанот „Модна ревија и шоу перформанс“, предизвика голем интерес кај многубројната публика. Перформансот со авторска музика на Стефанија Милевска и гости музичари, насловен „Fly project 3“, внесе посебна енергија на завршниот перформанс на летната школа на Анастасија Центар – уметнички, моден, музички и танцов центар за сите возрасти. Токму и вчеравечер, публика [...]

август 24, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на МОДНА РЕВИЈА И ШОУ ПЕРФОРМАНС

СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ НА МАРИЈА НАУМОВСКА

СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ НА МАРИЈА НАУМОВСКА

Во концертната сала на Завод и музеј, солистички концерт одржа Марија Наумовска. [...]

август 23, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ НА МАРИЈА НАУМОВСКА

НЕЗАБОРАВ ВО ЧЕСТ НА МИЛЕ ШЕРДЕНКОВ

НЕЗАБОРАВ ВО ЧЕСТ НА МИЛЕ ШЕРДЕНКОВ

Во организација на Панде Димитровски, во НУ Центар за култура се одржа традиционалната манифестација „НЕЗАБОРАВ“, годинава во чест на Миле Шерденков – Шендер. Настапија групата „ГРОМ“, Кирил Стојчевски, Зоран Маневски, Бојан Стојков и деца од детскиот фестивал „СИ-ДО“. Прерано починатиот Шерденков беше член на музичката група Мадригали. Во 2013 година во рамките на БИТ ФЕСТ [...]

август 23, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на НЕЗАБОРАВ ВО ЧЕСТ НА МИЛЕ ШЕРДЕНКОВ

ЖИВА БИБЛИОТЕКА

ЖИВА БИБЛИОТЕКА

Во организација на НУУБ Свети Климент Охридски, во просториите на библиотеката се одржа настанот „Жива библиотека“. Настанот имаше за цел доближување на книгата до читателската публика. [...]

август 23, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на ЖИВА БИБЛИОТЕКА

„БУС ФЕСТ“

„БУС ФЕСТ“

На Широк Сокак во организација на ЗКУД – Стиховно војување продукција се одржа фестивалот „BUS FEST“. [...]

август 22, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на „БУС ФЕСТ“

„АКО ОДАМ ВО БИТОЛА“ – ПЕРФОРМАНС

„АКО ОДАМ ВО БИТОЛА“ – ПЕРФОРМАНС

Во Кафе „Радост“ се одржа фестивал со музичко – литературни уметнички аспекти, во организација на Фондацијата ТАКЕЦ – Гордана и пријателите, насловен „Ако одам во Битола“ На перформансот учествуваа: поети, писатели, сценаристи и уметници. На манифестацијата, фондацијата додели повеќе признанија на повеќе лица од Битола, кои во изминатата една година, реализираа повеќе значајни активности во [...]

август 22, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на „АКО ОДАМ ВО БИТОЛА“ – ПЕРФОРМАНС

ГРАДСКИ БОЕМСКИ ПЕСНИ

ГРАДСКИ БОЕМСКИ ПЕСНИ

Во старата битолска чаршија се одржа настанот Градски боемски песни со Група „Делфина“ [...]

август 22, 2017 Bitfest 2017 Admin Претходни настани Коментарите се исклучени на ГРАДСКИ БОЕМСКИ ПЕСНИ
I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-