//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | Бит Фест во медиумите
вторник, 23 јануари 2018 16:35:30
Бит Фест

Бит Фест во медиумите

Презентирана изложбата за црквата Св. Ѓорѓи во Курбиново

Презентирана изложбата за црквата Св. Ѓорѓи во Курбиново

[...]

јули 1, 2017 Bitfest 2017 Admin Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Презентирана изложбата за црквата Св. Ѓорѓи во Курбиново

Шекспир колаж

Шекспир колаж

[...]

јули 1, 2017 Bitfest 2017 Admin Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Шекспир колаж

Фестивал 300 работи триста

Фестивал 300 работи триста

  [...]

јули 1, 2017 Bitfest 2017 Admin Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Фестивал 300 работи триста

Со театарски колаж отворен Шекспир фестивал

Со театарски колаж отворен Шекспир фестивал

[...]

јули 1, 2017 Bitfest 2017 Admin Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Со театарски колаж отворен Шекспир фестивал

Уметникот Рамазан АЈкилич од Измир на колониЈата во Битола

Уметникот Рамазан АЈкилич од Измир на колониЈата во Битола

Со боите и зборот ја одржувам врската со родната Македонија Турскиот уметник Рамазан Ајкилич од Измир одлично зборува македонски јазик, а инспирација за сликање му се убавите македонски жени и нашиот народен фолклор. Тој вели „јас по род сум Македонец“, а за земјава го врзуваат неговите семејни корени. Родителите му потекнуваат од село Горно Врановци, [...]

август 17, 2015 Admin Bitola Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Уметникот Рамазан АЈкилич од Измир на колониЈата во Битола

Израелската култура на „Бит фест“

Израелската култура на „Бит фест“

По повод одбележувањето на двете децении дипломатски односи Македонија – Израел, со поставување на спомен плоча на столбовите од некогашната синагога „Кахал Португал“, синоќа на „Бит фест“ гостуваше израелската претстава „Нашиот клас“. Во рамките на ИДТФ „Битолино“ беше одиграна и израелска детска претстава, а во Битола присуствуваше уште еден голем израелски уметник Руслан Сергеев, кој [...]

август 17, 2015 Admin Bitola Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Израелската култура на „Бит фест“

5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче

5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче

Во битолскиот Завод и Музеј беше промовирана изложбата на слики во комбинирана техника на Јадранка Главинче. Се работи за 5-та по ред самостојна изложба на авторката, во која се застапени 50-тина дела со различен формат и различна техника. Главинче, од најмала возраст е опкружена со уметноста, а посебно со сликарството, преку творештвото на нејзиниот татко, [...]

август 17, 2015 Admin Bitola Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на 5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче

Музички времеплов на Тв Орбис

Музички времеплов на Тв Орбис

Некогашни детски ѕвезди, а денес возрасни и реализирани личности. „Музички времеплов“ е настан што ќе не потсети на музичките настапи  на детски фестивали во Битола кога некогашните мали ѕвезди пееја за своите наставнички, за првите симпатии и љубови. Пеејќи тогаш за рокери и типови ,денес се менаџери, новинари , лекари, професори , профсионални музичари .Ова [...]

август 17, 2015 Admin Bitola Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Музички времеплов на Тв Орбис

Се одржа манифестацијата „Музички времеплов“

Се одржа манифестацијата „Музички времеплов“

Битола е град  во кој се организираат бројни фестивали, меѓу кои и оние за деца и тинејџери. Бројни музички имиња излегоа од овие фестивало кои и денес ги гледаме на македонската музичка естрада. ТВ Орбис и Видео Мозаик продукција имаат организирано и реализирано многу проекти за популаризација на македонската музика. Особен придонес имаат и во [...]

август 17, 2015 Admin Bitola Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Се одржа манифестацијата „Музички времеплов“

Започна третото издание на Балканската колонија на ракотворци

Започна третото издание на Балканската колонија на ракотворци

Во рамките на „Битфест“, започна фестивалот „Балканска колонија на ракотворци“. Организатор на третата по ред колонија, е граѓанското здружение Астерион 5, чија мисија е промоција, едукација, подигнување на етичноста и професионализмот и заштита на ракотворците во пелагонискиот регион. Свеченото отворање се одржа во културниот центар Магаза со изложбата на фотографи- Пејсажни расположенија, на академскиот уметник, [...]

август 14, 2015 Admin Bitola Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на Започна третото издание на Балканската колонија на ракотворци
I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-