понеделник, 21 август 2017 17:45:03
Бит Фест

ВТОРНИК НА БИТ ФЕСТ 30.07.2013

Admin Bitola јули 29, 2013 Следно на Бит Фест Коментарите се исклучени на ВТОРНИК НА БИТ ФЕСТ 30.07.2013
ВТОРНИК НА БИТ ФЕСТ 30.07.2013

43. Републички фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ Битола

Во текот на вториот фестивалски ден вљубениците во фолклорот ќе може да се едуцираат на Семинарот за традиционална музика и игра што ќе се одржи во студентскиот дом „Кочо Рацин“ од 10 до 18 часот.
Битолчани и гостите од страна ќе може да уживаат во богатите фолклорни презентации „На пладне во чаршија“ кои ќе се случуваат во Старата битолска чаршија со почеток во 11 часот.
Втората вечер на традиционална музика и игра ќе започне на Ракометното игралиште со почеток во 20 часот а на истата ќе настапат ансамбли од Македонија, Словенија, Хрватска и Полска.
Вечерта завршува со Вокално-инструменталната вечер „ Ехо од дамарите“која ќе се одржи во Културен центар Магаза со почеток во 22.30 часот.

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-