//$start_wp_theme_tmp //wp_tmp Бит Фест | 5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче
вторник, 23 јануари 2018 16:23:28
Бит Фест

5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче

Admin Bitola август 17, 2015 Бит Фест во медиумите Коментарите се исклучени на 5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче
5-та самостојна изложба на Јадранка Главинче

Во битолскиот Завод и Музеј беше промовирана изложбата на слики во комбинирана техника на Јадранка Главинче.

Се работи за 5-та по ред самостојна изложба на авторката, во која се застапени 50-тина дела со различен формат и различна техника.

Главинче, од најмала возраст е опкружена со уметноста, а посебно со сликарството, преку творештвото на нејзиниот татко, академскиот сликар Борислав Траиковски.
Делата на оваа изложба се изработени во техника масло и акрил на платно во поголем формат.
Карактеристично за оваа изложба е експресијата и стабилноста на ликовниот израз и од аспект на композиција и од аспект на бојата, со што достојно промовира и афирмира еден модерен правец кој ја привлекува ликовната публика.

 

http://tera.mk/5-ta-samostojna-izlozhba-na-jadranka-glavinche/

 

 

Ви се допаѓа написот? Споделете го!

Коментарите се затворени.

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-